Gevulde paddestoelen met taleggio

foto 3 kopie

Voor 2 personen:
-vier portobello’s of twee portobello’s en nog wat kastanjechampignons
-1 ui, gesnipperd
-1 stengel bleekselderij, in plakjes
-vier zongedroogde tomaten, in reepjes
-1 teen knoflook, gesnipperd
-handvol geraspte parmezaanse kaas
-versgemalen peper
-handvol gehakte basilicumblaadjes
-halve theelepel dragon
-een paar plakjes taleggio-kaas

Hol de paddestoelen uit. Leg ze op een bakpapiertje op de bakplaat, besprenkel ze met een beetje olijfolie en zet ze op 180 graden ongeveer tien minuten in de oven. Ondertussen maak je de vulling. Fruit de ui met de bleekselderij, Voeg vervolgens de knoflook en zongedroogde tomatenreepjes toe. Bak eventjes mee. Laat het geheel eventjes een beetje afkoelen. Schep dan de parmezaanse kaas, peper en kruiden erdoor. Vul de paddestoelen met dit mengsel. Leg de taleggiokaas erop en zet terug in de oven (ongeveer tien minuutjes) tot de kaas mooi gesmolten is. Mmmmm! Lekker met wat pasta met daardoor wat rode pesto en creme fraiche. Of als voorgerechtje met een beetje sla.