#3 PASTA CHORIZO Kapucijners Recept
FESTIFOOD #3: Pasta chorizo met aubergine.
Thumbs up als je dit ook zal uitproberen!
RECEPT
INGREDIËNTEN:
• 125gr pasta
• 1 aubergine
• 1 chorizo
• 1 blik gehakte tomaten
• 1 rode ajuin
• Look
• Peterselie
• Parmezaanse kaas
• Peper
• Zout
• Suiker
• Water
RECEPT THUIS:
1. Snijd de ajuin en look fijn en plaats in een plastic pot. Voeg twee eetlepels parmezaanse kaas, peper, zout, een snuifje suiker en gehakte peterselie toe.
2. Snijd de aubergine overlangs.
RECEPT OP HET FESTIVAL:
1. Voeg pasta, een blik gehakte tomaten en een blik water toe in de plastic pot. Roer alles onder elkaar en gaar 5 minuten in de microgolf.
2. Bak stukjes chorizo aan in een droge pan totdat ze krokant zijn.
3. Plaats de aubergine op de plastic pot en laat alles nog 3 minuten garen in de microgolf.
4. Enjoy!
source