Cacio e pepe | Pasta Recept | Betty's Kitchen Pasta Recept
Ik zag Anthony Bourdain ooit letterlijk wegsmelten na een hap Cacio e Pepe in Rome. En nadat ik het eenmaal zelf had geproefd snapte ik het helemaal. Het lijkt zo simpel, maar Pasta Cacio e Pepe is een hemelse ervaring.
I N G R E D I E N T E N
250 gram spaghetti of linguine pasta,
snuf zout,
2 eetelepels olijfolie,
1 flinke eetlepel roomboter,
2 theelepels vers gemalen zwarte peper,
100 gram pecorino kaas,
1 eetlepel fijngehakte peterselie.
R E C E P T
Lees hier het uitgeschreven recept terug: https://bit.ly/2MW22lr
M U S I C
Ornella Vanoni – L’appuntamento
S U B S C R I B E
en blijf op de hoogte van alle nieuwste video’s die online komen: http://bit.ly/sub-scribe
▸ Volg je mijn blog ook al? https://bettyskitchen.nl
S O C I A L
Twitter: @bettyskitchen
Instagram: @bettyskitchenNL
Facebook: http://www.facebook.com/bettyskitchen
E Q U I P M E N T
Canon Camera: http://bit.ly/2kFK46S
Hama statief: http://bit.ly/2Jha7iJ
Falcon Eyes daglicht lampen: http://bit.ly/2Hs7Tbd
Joby Tripod voor tijdens vloggen: http://bit.ly/2kE6s0z
source