De “Chinese”keuken – Biefstuk met oestersaus Biefstuk Recept
Welkom in mijn keukentje vandaag een “Chinees recept “Biefstuk met oestersaus
100 gram biefstuk ( in reepjes snijden )
1 eetlepel oestersaus
1 teentje knoflook
1 eetlepel zonnebloemolie
Eerst het vlees aanbakken daarna uit de wok halen en verder met:
2 eetlepels zonnebloemolie
een stuk verse gember ( in dunne reepjes snijden )
1/2 winterpeen
125 gram champignons ( ik heb ze zelf eerst voorgebakken )
2 bos uien
1 1/2 eetlepel oestersaus
peper en zout naar smaak
1 theelepel rijstwijn ( persoonlijk vind ik het eigenlijk niet nodig )
1 theelepel suiker
scheutje water
saus eventueel iets dikker maken met maizena en water
klein beetje sesamolie
Bedankt voor het kijken , eet smakelijk en tot een volgende keer.
source