november 29, 2023

Mango-pompoen spread🥭 voor op brood, suikervrij | RENSKE'S RECEPTEN – Hoe Koken Recept Pompoen

Mango-pompoen spread🥭 voor op brood, suikervrij | RENSKE'S RECEPTEN Recept Pompoen

Ik had weer eens zin om een beleg-recept te laten zien! Ik vind het altijd erg leuk om eigen beleg voor mijn zoontje te maken. Zo liet ik je zien hoe ik een suikervrije aardbeienjam maakte, rozenbottelspread en andere belegsoorten. Vandaag laat ik je een #groentespread zien, namelijk een spread van #pompoen en #mango! 1 portie van dit beleg levert slechts 20 kcal, 3 gram koolhydraten en 0 gram vet!

Ingrediënten voor ongeveer 150 ml spread:
150 gram pompoen
150 gram mango
5 gram geleipoeder (ligt aan het merk dat je gebruikt)
1 sinaasappel

Bewaaradvies:
Bewaar de spread in een goed, afgesloten potje in de koelkast. Dan is hij ongeveer een week houdbaar.

Over mijn video’s en kanaal:
Ik neem je mee in mijn keuken hoe ik op een budget en gezonde manier kook en bak! Ik vind het belangrijk om te laten zien dat koken en bakken voor iedereen mogelijk is. Ik wil je graag terugbrengen naar de basis: hoe maak je zelf een kaasje? Hoe maak je je eigen plantaardige melk? Broodbeleg? Enzovoort! Mijn recepten en video’s zijn laagdrempelig en je hebt geen bijzondere ingrediënten nodig die een fortuin kosten. Gewoon, puur en basis.

READ  VEGETARISCHE QUICHE | Sonja Bakker recept - Hoe Koken Hartige Taart Recept

Over mij:
Mijn naam is Renske Visser en ik ben Gewichtsconsulent in mijn eigen praktijk in Alkmaar. Ik begeleid mensen naar een gezonder leefpatroon. Wil je meer informatie over mijn begeleiding? Kijk dan even op mijn website. Ook ben ik mama van een zoontje van bijna 2. Het moederschap combineren met werk, huishouden en gezond eten is soms een uitdaging maar ik hoop dat deze simpele recepten je hierbij kunnen helpen.

UPLOADSCHEMA: Iedere ZONDAG om 08.00 een nieuwe video, bonusvideo’s WOENSDAG om 12.00

FACEBOOK:
http://www.facebook.com/renskevissergewichtsconsulent

WEBSITE BEGELEIDING AFVALLEN:
http://www.afvallen-alkmaar.nl

BLOG RECEPTEN:
http://www.nietzozwaarhoor.nl

Wil je e-mail contact? Dit kan via [email protected]

CMS WEBSITE: http://www.kiksaus.nl

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *