november 29, 2023

Recept Gallo Pinto | Costa Rica Gallo Pinto | Wereldgerechten – Hoe Koken Gehaktbal Recept

Recept Gallo Pinto | Costa Rica Gallo Pinto | Wereldgerechten Gehaktbal Recept

Het Costa ricaanse gerecht Gallo Pinto kun je niet missen wanneer je aan het reizen bent door dit prachtige land. Het is een typisch Costa ricaans ontbijt. Gallo Pinto is gemaakt van rijst met bonen en wordt geserveerd met ei. Een heerlijk begin van je dag!

Bezoek de website voor het recept en bereidingswijze: https://travelrumors.com/recept-costa-ricaanse-gallo-pinto/

VOLG JIJ ONS AL?
Vond je de video leuk en kijk je uit naar de volgende video? Abonneer je dan hier op ons kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCsw9n9ZtIRcaqvN9xA3k4FQ. Op ons kanaal kun je kijken naar reisvideo’s van bestemmingen en vanaf nu ook de vlogs om je een kijkje achter de schermen te geven. Veel kijkplezier!

• http://www.instagram.com/travelrumors
• http://www.facebook.com/travelrumors
• https://nl.pinterest.com/travelrumors

OVER TRAVEL RUMORS
Travel Rumors. Oftewel, reis geruchten. Een gerucht is iets dat je hoort en daarom denkt te weten, niet wil of mag vertellen, maar dat toch doet. Reis geruchten gaan verder dan dat. Je hoort niet alleen iets. Je beleeft of voelt het bijna. Of het gerucht begint bij jezelf. Je ziet het voor het eerst, voelt het, beleeft het en je zal het nooit vergeten. Je stelt jezelf de vraag: ga ik dit stil houden en er zelf van genieten of gaat me dat niet lukken? Als je voor het laatste kiest, is je travel rumor een feit.

READ  Bechamel met speltbloem | SOS Piet | VTM Koken - Hoe Koken Bechamelsaus Recept

En waarom zouden wij iets stil houden? Waarom anderen niet laten genieten van dat wat wij zelf ervaren hebben? Unieke belevenissen op unieke plekken. Die ervaringen willen wij graag delen. En soms is iets zó mooi, zó fijn en zó goed, of juist zó slecht, dat ook wij het niet stil kunnen houden.

Wij nemen jullie daarom mee op reis. Via Travel Rumors bieden wij jou de wereld aan foto’s en verhalen vanuit onze eigen ervaring maar ook vanuit onze passie en dromen. Reis jij met ons mee?

Travel Rumors is in 2014 gestart door Danielle en wordt inmiddels wekelijks gevuld met toffe content door haar man, Karel, en een team van redacteuren en een video editor.

source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *