Sperziebonenquiche met cherrytomaten en Italiaanse kruiden Stoofpeertjes Recept
Recept voor sperziebonenquiche met cherrytomaten en Italiaanse kruiden
Ingrediënten
300 gram Sperziebonen
5 vellen Hartige taartdeeg (ontdooid)
3 stuks Eieren
200 ml Melk
250 gram Cherrytomaten
1 theelepel Italiaanse kruiden
80 gram Geraspte kaas
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een springvorm in en verdeel de hartige taartdeeg vellen over de springvorm. Prik met een vork gaatjes in het hartige taartdeeg.
2. Kluts de eieren met de melk en de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout. Halveer de cherrytomaten.
3. Verdeel de sperziebonen samen met de cherrytomaten over de springvorm. Giet het eimengsel erover en garneer met geraspte kaas. Plaats de sperziebonen quiche 45 – 50 minuten in de oven.
Tip: Serveer met rucola.
source