december 1, 2023

Zacht en smeuïg Japans melkbrood: een makkelijk recept voor shokupan – Hoe Koken Brood Recept

Zacht en smeuïg Japans melkbrood: een makkelijk recept voor shokupan Brood Recept

Ingrediënten:

Voor de tangzhong:
35g. Patentbloem
175g. Melk

Voor het deeg:
340g. Patentbloem.
3g. zout
30g. suiker
5g. instant gist
1 ei
140g/ml lauwwarme melk
De tangzhong
40g. ongezouten boter

Bedankt voor het kijken. Leuke video? Like en abonneer.

👇👇👇 Bekijk ook 👇👇👇
Harde witte bolletjes:

Hokkaido melkbroodjes ( kadetjes )

Harde broodjes:

.
.
.
melkbrood – Japans melkbrood #kokenmetgunther

source

READ  Recept za PICA HLEB u tiganju, BEZ rerne-recept na kanalu@rizibizifood #shorts #asmr - Hoe Koken Baking Oats Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *